top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda Huisinga

Business Talk bij het IMK

Tijdens ‘Business Talk’ bij het IMK - Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf praat Jörgen Raymann vanuit het MKB Park in Woudenberg met ondernemers, deskundigen en andere interessante gasten over de verschillende facetten van ondernemerschap.


Laatst volgende ik dankzij Virginia een coachingsdag (welke ik iedere ondernemer kan aanbevelen!) bij het IMK. Dankbaar ben ik voor alle adviezen en inzichten die ik die dag heb gekregen van mijn coach Monique.


Maar nu mocht ik als ondernemer aan de slag 📸Foto’s ter promotie van het IMK en alle mooie dingen die zij laten ontstaan! Heel belangrijk om je bedrijf en je diensten in beeld te brengen met de juiste content 😉


#ondernemerschap#business#content#fotografie#socialmedia#branding
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page