top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda Huisinga

Trots!

Bijgewerkt op: 18 okt. 2021

Eindelijk komt het er dan van.....


Mijn eigen bedrijf: Social Branding & Image 🙏🏻


Het krijgt steeds meer vorm. Mooi om dit proces mee te maken en er iedere dag meer achter te komen waar ik blij van word en wat ik wil. Soms is het de kunst om de juiste mensen op te zoeken, mensen die me dat zetje kunnen geven waardoor ik weer een stap verder ga en waardoor ik weer een beetje ‘groter’ word. In 2014 begon ik als Freelance Fotograaf (www.bylindafotografie.nl) en ontdekte ik al snel dat ik in de wereld van (employer/social) branding het best tot mijn recht kom. Inmiddels heb ik dan ook al heel wat klanten gehad die gebruik maken van mijn foto's in hun beeldbank (lees hierover meer in mijn andere blog). Het wordt nu tijd om mijn bedrijf te gaan uitbreiden en bedrijven te gaan adviseren en ondersteunen bij het opzetten van hun (employer/personal) branding. Onder het kopje 'mijn diensten' lees je meer over mijn kwaliteiten en hetgeen ik je mee kan helpen.


#branding#social#fotografie#contentcreator#business#businesswoman#trots#groeien#zzp#freelance#staytuned


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page