top of page
Business Shoot Linda-7.jpg

About me

Business Shoot Linda-39.jpg
Business Shoot Linda-44.jpg
Business Shoot Linda-24.jpg

Linda Huisinga

Serious about social, crazy about people

Mijn passies in mijn leven zijn mijn gezin, Crossfit en mijn bedrijf!

Voor mij is een passie iets dat als vanzelf gaat, iets dat je dag in en dag uit kunt doen zonder dat het gaat vervelen. Wat nou als je van je passie je werk kunt maken, waarom zou je dat dan niet doen?

Dat is de reden dat ik 8 jaar geleden als freelance fotograaf ben begonnen. Ik heb inmiddels al heel veel mooie opdrachten gehad! Als je meer werk van mij als fotograaf wilt zien, kijk dan eens op mijn website www.bylindafotografie.nl

Tijdens mijn werk als Adviseur Werving & Arbeidsmarktcommunicatie bij een groot topklinisch ziekenhuis in Den Haag groeide mijn liefde voor (Employer) Branding & social media. Ook kwam mijn ervaring als fotograaf hier goed van pas. Ik merkte al heel snel dat dit een tak van sport is waar mijn bloed sneller van gaat stromen! Beeld en content elkaar laten versterken en dit delen met de wereld.

In mijn privé leven waren er steeds meer jonge ondernemers die mij om advies vroegen m.b.t. het opzetten van hun brand en opzetten/ onderhouden van social media. Dat heeft mij doen besluiten om ook op dit gebied voor mezelf te gaan beginnen. Inmiddels ondersteun en adviseer ik bedrijven alweer een tijdje op gebied van social media. Meer over mijn diensten vind je hier.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik drink graag vrijblijvend een bakje thee met je om dit te gaan ontdekken!

bottom of page